Menu Luk

Virksomhedsmassage

Forebyggelse og behandling af arbejdsrelaterede skader

Medarbejderne er enhver virksomheds vigtigste ressource, og derfor er massageordninger på arbejdspladsen med god grund populære og et godt valg, når man ønsker at vise, at man kerer sig om sine medarbejdere.

​En massageordning er en investering i medarbejdernes helbred og er effektiv i forebyggelse og behandling af bl.a. stress, spændingshovedpine, ømme skuldre, hold i nakke/lænd, smerte bagved skulderblade, lændesmerter, rygsmerter, musearm og generel smertelindring.

​En massageordning kan være til stor gavn for medarbejdere inden for mange forskellige brancher og med mange forskellige arbejdsformer, hvad enten der er tale om stillesiddende kontorarbejde eller arbejde med tunge løft.

​Når vi hver dag foretager de samme, ofte ensformige bevægelser, kan der hurtigt opstå arbejdsrelaterede skader eller anspændthed bestemte steder i kroppen.

​Ligeledes kan en stressfuld hverdag sætte sine dybe spor i kroppen.

Massage

Fysiurgisk massage er en helhedsorienteret indsats hvor jeg tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning og fokuserer på at få bevægeapparatet til at fungere optimalt. Jeg benytter forskellige massageteknikker til arbejde med muskler, sener, led, ledbånd og bindevæv.

​Behandlingen planlægges i samråd med den enkelte medarbejder for at finde frem til dennes specifikke behov.

​Massage er med til at skabe øget fokus på kroppen og giver dermed mulighed for en optimering af arbejds- stillinger og bevægelser.

Fordele for medarbejdere og virksomheder

For den enkelte medarbejder kan gevinsten ved en massageordning være:

 • ​Øget velvære
 • Mere energi og mentalt overskud
 • Bedre helbred

For virksomheden kan gevinsten ved en massageordning være:

 • Større medarbejderengagement
 • Lavere sygefravær
 • Større effektivitet
 • Godt image, som kan tiltrække dygtige medarbejdere​

Massageordningen tilpasset jeres arbejdsdag

Vi fastsætter sammen et interval, hvor jeg kommer forbi jer i virksomheden og yder professionel massage til jeres medarbejdere. Jeg medbringer selv massagebriks og andet udstyr.

Virksomhedsmassagen kan planlægges i medarbejdernes arbejdstid eller foregå i min klinik i Ølstykke – alt afhængig af, hvad der passer jer bedst.

Kom godt i gang

Ønsker jeres virksomhed at implementere en massageordning, er det vigtigt, at det bliver en succesfuld oplevelse fra starten. Det kan det blive, når der er opbakning fra ledelsens side og medarbejderne får god information om ordningen.

​Jeg stiller gerne op til et uforpligtende møde, hvor vi kan tale priser og evt. aftale en prøveperiode.

​Har I spørgsmål eller ønsker om et uforpligtende møde, er I velkomne til at kontakte mig på telefon 25 21 85 18 eller sende en e-mail via kari@tttmassage.dk.

I kan gøre jer følgende overvejelser:

 • Hvad er jeres forventninger til ordningen?
 • Hvor mange vil benytte sig af ordningen?
 • Hvordan skal udgiften fordeles mellem virksomhed/medarbejder?
 • Som arbejdsgiver kan der opnås fuldt fradrag for udgifter til massageordninger til medarbejdere.
 • Medarbejdere beskattes ikke af sundhedsudgifter betalt af deres arbejdsgiver. Læs mere på SKAT.dk
 • Vælg en eller to kontaktpersoner som bindeled til TTT Fysiurgisk Massage.