Menu Luk

Bach blomsterterapi

Hvad er Bach Blomsterterapi?

Bach-remedierne er udviklet og skabt af den engelske læge og forsker dr. Edward Bach i begyndelsen af 1900-tallet. Remedierne produceres i dag af The Bach Foundation i Oxford, England.

​Bach blomster-remedier er fremstillet ud fra vilde, ugiftige blomster. De har den egenskab, at de kan bringe balance i vores følelsesliv ved at løsne op for følelser og negative sindsstemninger, som påvirker vores livssituation og helbred på en uhensigtsmæssig måde. Hvis klienten har angst kan remedierne fremme klientens mod, den positive partner til angst, således at klienten ikke overvældes og handlingslammes af angsten.

En uddannet, registreret Bach-terapeut arbejder efter den klassiske metode, hvor samtale er en vigtig del. Terapeuten afdækker klientens følelsesmæssige tilstande under samtalen; baseret på dette sammensættes en behandlingsflaske, som er skræddersyet til klientes individuelle behov, ofte en kombination på op til 7 remedier.

Remedierne kan bruges af både mennesker og dyr, og er et fint supplement til anden alternativ og konventionel behandling.

Særligt sensitive personer har ofte glæde af Dr. Bachs Blomsterremedier, ligesom Dr. Bachs Blomsterremedier kan understøtte healingsprocessen ved f.eks. stress, angst, depression og følelsesmæssig ubalance.

Den officielle Bachterapeut uddannelse er skabt af firmaet Nelsons og Bach Centeret i England, i Skandinavien tilbyder CASU den Internationale Bachterapeut Uddannelse.